TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ikinci yarının ilk maçları oynandı. Deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile golsüz berabere kalan Karatay Termal 1922 Konyaspor, haftayı 19 puanla 16. sırada tamamladı. Yavru Kartal, bu haftayı da küme düşme hattında tamamladı. Kritik bir virajdan geçen pilot takım için tehlike çanları da çalmaya başlarken, bir an önce galibiyetler alıp ateş hattından uzaklaşmayı hedefliyor.
Teknik direktör Devriş Deniz yönetimindeki 1922 Konyaspor, son 5 haftada kazanamadı. Son galibiyetini 14 Kasım’da sahasında Pazarspor karşısında alan temsilcimiz, sonraki 5 maçta kazanamadı. Söz konusu periyotta Bucaspor ve Tarsus İdman Yurdu ile berabere kalan yeşil-beyazlı ekip, Amed Sportif Faaliyetler, Zonguldak Kömürspor ve Erzincanspor karşılaşmalarında mağlup oldu.
Ligde 12. sırada yer alan Akhisarspor ile arasında sadece 3 puanlık fark bulunan Yavru Kartal, ligin 21. haftasında 22 Ocak Cumartesi günü sahasında Isparta 32 ile karşılaşacak. 1922 Konyaspor, karşılaşmaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Dünü izinli olarak geçiren pilot takım, bugün öğleden sonra teknik direktör Devriş Deniz yönetiminde Saraçoğlu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla kritik maçın mesaisine başlayacak.
Öte yandan 1922 Konyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor. Kadroya ilerleyen günlerde bir kanat oyuncusunun transfer edilmesi bekleniyor. Şu ana kadar 3 oyuncuyu renklerine bağlayan temsilcimizde yeni isimlerden stoper Seydi Kayasoy ve sağ bek Eyüp Poyraz, Tarsus karşılaşmasına ilk 11’de başladı. Kaleci Ahmet Sabri Fener ise yedekte bekledi.
ANADOLU'DA BUGÜN SPOR
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.