Antrenmanda gazetecilere açıklamalarda bulunan Ali Turan’ın açıklamaları şu şekilde:
“Geçen sene sezon iyi başlamadık ama sonunu ligde kalarak iyi bitirdik. Bu sene baktığımızda yaklaşık bir 40 gündür iyi bir kamp dönemi geçirdik. Hem Bolu’da olsun hem de Hollanda’da hazırlık maçlarıyla. Önemli maçlar oynadık ve güzel sonuçlar aldık. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Onlar da yavaş yavaş takıma adapte oluyor. İnşallah zamanla katkı sağlayacaklarını düşünüyorum”
FİKSTÜR AVANTAJI YOK
Bu hafta Erzurumspor maçıyla lige başlayacaklarını belirten tecrübeli stoper, ‘Sezona her zaman iyi başlamak güzeldir. Kendi saha ve seyircimizin önünde oynuyoruz. Galibiyet parolasıyla çıkacağız. İnşallah sezona iyi başlarız ve güzel bir şekilde bitiririz. Ligin ilk maçı önemli. Galibiyetle başlamak istiyoruz. Maç sahada kazanılır. Fikstürle bir alakası yok diye düşünüyorum. Çünkü ne kadar avantajlı olursan ol, maça konsantre olmazsan hiçbir anlamı yok. O yüzden Erzurum maçını kendi saha ve seyircimiz önünde oynuyoruz. İnşallah galibiyetle başlarız"
ARKADAŞLIK ÇOK İYİ
"Takım içerisindeki arkadaşlık son derece iyi. Yeni gelen arkadaşlarımız da yavaş yavaş adapte olmaya başladılar zaten. İnşallah takım birlikteliğiyle Konyaspor’u yine güzel yerlere getirmeyi düşünüyoruz. Çünkü Konyaspor her zaman yukarılara oynamış. Geçen sezonu saymıyorum. Ondan önceki sezonlara baktığımızda ilk 5’in, ilk 7’nin içinde olan bir Konyaspor vardı".
HER ŞEY KONYASPOR İÇİN
Savunmaya bazı takviyelerde oldu. Fark etmez. Defansa da takviye yapılıyor, orta sahaya da. Burada önemli olan Konyaspor. Hocamız formayı kim hakkediyorsa ona verecektir. Önemli olan şahıslar değil, Konyaspor'dur. Hepimiz sahaya çıkarız, aslanlar gibi mücadelemizi ederiz. Her şeyi Konyaspor için yapıyoruz zaten. Geçmişte de çok transferler oldu ama kazanan yine Konyaspor oldu".
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.