TBL’de yeni sezonda hedefini Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi olarak belirleyen Konyaspor Basket’te ilginç olaylar yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekip, daha önce her konuda anlaşmaya vardığı ve yeni sezon planlamasına dahi başladığı başantrenör Aziz Bekir ile ani bir kararla sözleşme imzalamaktan vazgeçti.
Yönetimimin farklı bir yol izleyeceği ve bu yüzden Boşnak antrenör ile çalışmaktan vazgeçtiği öğrenildi. Yeni hoca arayışlarına başlayan Konyaspor Basket’in yeni sezonda nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.
Ligde birçok takım transferde önemli adımlar atarken, yeşil-beyazlı ekip yaşanan belirsizlik yüzünden henüz hiçbir adım atmadı.
Yurt dışından gelen teklifleri reddetmişti
Öte yandan Konya'da yaşayan Aziz Bekir'e sezonun tamamlanmasının ardından yurt dışından bazı takımlardan teklifler gelmişti. Deneyimli antrenör, Konyaspor'un teklifinin daha az olmasına karşın yeşil-beyazlı takım ile anlaşmak isteğiyle gelen teklifleri reddetmişti.
Anadolu'da Bugün Spor
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.