İsmet Yumakoğulları: "Çok güzel bir camiaya geldim"
1922 Konyaspor, Kırşehir Belediyespor'dan 24 yaşındaki kaleci İsmet Yumakoğulları ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
Konyastore İstasyon şubesinde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Ramazan Özbek'in yanı sıra İkinci Başkan Mustafa Çalıcı, Başkan Yardımcısı Osman Öztürk, Basın Sözcüsü İlker Kırnaz katıldı.
İmza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Ramazan Özbek, “Futbol komitemizin izlemiş olduğu, takip ettiği bir futbolcu İsmet. Geçtiğimiz sezon 3. Lig’de şampiyon olmuş bir kadroda yer aldı. Başarıyla mücadele etti. Bizim hedeflerimiz olduğunu biliyor. Kendisi de gelecek adına hedefleri olan bir kardeşimiz. Kendisi Fenerbahçe altyapısında yetişti ve Aykut Kocaman’la da bir dönem çalışma imkanı oldu. Burada bulunmasının sebeplerinden bir tanesi de bu. Biz de 1922 Konyaspor olarak Konyaspor’a spora bir altyapı kulübü olarak hizmet ediyoruz. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olasını diliyorum” dedi
HEDEFİ KONYASPOR
Yeni transfer İsmet Yumakoğulları ise, “Öncelikle bu güzel ağırlama için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hedefleri olan bir oyuncuyum. Benim gibi geleceği düşünen bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Sürekli kendini geliştirmeye çalışan bir insanım. Aynı şekilde kendi yapımla bağdaşan bir kulübe geldiğimi biliyorum. Çalışmaya devam edeceğiz. Bu sene burası olur önümüzdeki yıllarda Konyaspor camiası olur. Çok güzel bir camiaya geldiğimin farkındayım. Layık olmaya çalışacağım. Allah ne beni mahcup etsin nede bana güvenenleri mahcup etsin. İnşallah hayırlara vesile olan bir imza olur” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Ramazan Özbek ve İsmet Yumakoğulları resmi sözleşmeyi imzaladılar.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.