Konyalı hakem, A klasmana yükseldi
Merkez Hakem Kurulu, ilk kez merkezi olarak Riva'da düzenlenen Devre Arası Hakem ve Gözlemci Terfi Kursları'nın ardından yaptığı değerlendirme sonucunda, 2022-2023 futbol sezonunun kalan bölümünde görev yapacak hakem ve gözlemci klasmanlarını belirledi.
Konyalı hakem Raşit Yorgancılar, A klasmana yükseldi. Yorgancılar, böylece Spor Toto 1. Lig maçlarında görev yapabilecek.
Konya, uzun süre sonra A klasmana hakem gönderdi.
Raşit Yorgancılar yaptığı açıklamada, "Bugün itibariyle A klasman hakemliğine terfi ettim. İsim yazmaya başlarsam sonu gelmez. Emeği olan duası olan derdimle dertlenen sevincimle sevinen herkese teşekkür ederim. Aslında bugün yeni bir başlangıç inşallah sonu daha güzel olur. Hepinizden Allah razı olsun. Her şey benim için ve Konya hakemliği için inşallah çok iyi olacak" dedi.
Terfi alan Konya bölgesi hakemleri:
Raşit Yorgancılar: A Klasman Hakemi
Abdülhamit Söyler: A Klasman Yardımcı Hakemi
Ramazan Doğanay: B Klasman Hakemi
Gökhan Yüksel: B Klasman Yardımcı Hakem
Nihat Ökten: C Klasman Yardımcı Hakemi
Mustafa Bayındır: Bölgesel hakem
Hakan Dumlu, Bahattin İpek,
Mehmet Emre Aksu, Hüseyin Şen: Bölgesel Yardımcı Hakem
Didem Gündüz, Bahriye Mercan: Kadın Bölgesel Yardımcı Hakem
Volkan Çetinkaya: C Klasman Gözlemci
Mustafa Emil: Bölgesel Gözlemci
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.