Valencia, hayatımdaki en iyi şans oldu.
Fenerbahçe'nin eski yıldızı ve Valencia forması giyen Luis Nani, FIFA'nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.
Valencia'ya transferi hakkında konuşan Portekizli yıldız Nani, "İspanya'da oynamayı istiyordum. Valencia, hayatımdaki en iyi şans oldu. Valencia için elimden gelen her şeyi yapacağım. İki mağlubiyet ile sezona başladık. Bazı şeyleri geliştirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.
"FUTBOL HAYATIMI KURTARDI"
Futbolun hayatındaki önemine de değinen Nani ,"İnsanlar hayaller kurmalı. Bu hayaller için savaşırsa, sonunda iyi şeyler olabilir. Futbol benim hayatımı kurtardı. Çocukken bazı yanlışlar yaptım. Ancak futbolla tanıştım ve bütün bu yanlışlardan kurtuldum. Futbolla meşgul oldukça, kötü şeylerden uzaklaştım" şeklinde konuştu
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.